Sans og Samning AS er med i Interflora og leverer blomster til alle anledninger. Begravelse, bryllup, dåp, konfirmasjon, og andre begivenheter der blomster er en viktig faktor. Blomster gleder og trøster, og er en fin måte å vise at man bryr seg på.

Vi leverer blomster i hele Samnanger, dvs til alle med postadresse 5650 Tysse og 5652 Årland.

       

Bestill blomster for levering i Samnanger på flere måter:

  1. Du kan bestille blomster til Tysse og Årland på nettbutikken www.interflora.no. På blomster nettbutikken til Interflora kan du også bestille blomster til andre steder i Norge og i utlandet. Mer om Interflora her.
  2. Du kan ringe inn bestillingen på tlf: 56 58 79 00. Bestillinger som skal ut samme dag bør være hos oss før kl. 12.00, men vi er fleksible dersom ordrene ikke er så mange den dagen. Dersom det er veldig travelt i butikken får vi ikke alltid tatt telefonen med det samme, da er det lettest å legge inn ordren på www.interflora.no.
  3. På e-post: post@sansogsamning.no eller via kontaktskjemaet under. Sender du bestillingen skriftlig bør den være sendt dagen før levering for at vi skal kunne klare å levere i tide.

 

Sammen med blomstene kan vi levere sjokolade, bamser, vaser og andre interiørprodukt. Se interiør nettbutikken vår for noen av produktene vi har.

Finner du noe i interiør nettbutikken du ønsker å sende med blomstene, ring oss, så ordner vi det. Dette gjelder bestillinger lokalt i Samnanger, for levering til resten av landet må bestilling av ekstravarer (som sjokolade, vase, bamse) skje på www.interflora.no.

 

Ta kontakt med oss dersom spørsmål – vi vil gjøre alt vi kan for å oppfylle dine ønsker!

 

KONTAKTSKJEMA 

Ditt navn

Telefon

E-post

Melding/bestilling