Sans og Samning 

Sans og Samning het tidligere deKorina. Butikken vår ble opprettet i 2009, og solgte da blomster og interiør. I 2012 fikk vi egen interiør nettbutikk. 

I 2017 tok vi enda et steg videre, og utvidet konseptet vårt med kafe. Vi bestemte oss da for å skifte navn. Sans og Samning holder nå til i nye flotte lokaler på Bjørkheim senter i Samnanger. Her har vi altså både kafe, blomster og interiør – som er et spennende konsept, og kanskje litt annerledes enn det du er vant til. Vi ønsker å ha ulike arrangement i kaféen vår fremover, og er åpen for det kundene ønsker seg. Kundene har så langt tatt godt i mot oss, og forsettelsen lover bra!

BLOMSTER

Vi leverer blomster til alle anledninger. Til konfirmasjon, dåp, bryllup, begravelse, eller om du bare vil glede noen med en blomsterhilsen!

kafe bjørkheim

Vi er medlem av Interflora og  leverer blomster til Tysse og Årland i Samnanger.

I blomster – og interiørbutikken vår har vi alt fra potteplanter, snittblomster og uteplanter, lysestaker, puter, paraplyer og mye annet.

INTERIØR

Blant interiør – produktene har vi flere ulike leverandører, og er stadig på jakt etter nye fine produkter. Skal du ha en presang enten til deg selv eller andre, så håper vi du finner noe fint hos oss!

Se Sans og Samning sin interiør nettbutikk her.

KAFE

Ønsker du en pause fra hverdagen, så vil vi også anbefale deg en tur innom vår koselige kafe. Her serverer vi deilige hjemmelagde kaker bakt av vår flinke konditor. Vi har også enkle lunsjretter og flere ulike typer kaffe. Du kan også bestille deilige, smakfulle kaker til ulike anledninger som bursdag, dåp, konfirmasjon, bryllup og andre festligheter. Ta kontakt, så vil vi gjøre det vi kan for at du skal bli fornøyd!

 

VI ØNSKER HJERTELIG VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG HANDEL

BÅDE PÅ NETT OG I BUTIKK!

Hilsen gjengen på Sans og Samning:-)

 

Kontaktopplysninger:

Bjørkheim 26, 5652 Årland.

tlf: 56 58 79 00

e-post: post@sansogsamning.no

Org.nr. 998 526 981

Send oss en melding: 

(Her kan du skrive tilbakemeldinger – ris eller ros, bestillinger og beskjeder. Husk at bestillinger pr mail bør være sendt i god tid før blomsterhilsenen skal leveres eller kakebestillingen skal hentes!)

 

Ditt navn

Telefon

E-post

Melding/bestilling